Babysett i Alpakka

Lite babysett i Alpakka
Er med i garnslankings alongen på Hobbyboden, og har i den forbindelse strikket dette lille babysettet. Er strikket i tynn Alpakka. Brukte 65 gram. Er ikke helt sikker på hvem mottaker blir, men har den del vennepar som venter barn, så dukker nok opp en liten eier ;)

Caliometry og FruEspelid

FruEspelid og Caliometry
Er med i Garnslankingalong på Hobbyboden. Har blant annet fått brukt opp 200 gram Alpakka garn til disse to pannebåndene og pulsvarmene. De ble kjempemyke og gode :)

Selbuvotter

Selbuvotter
Har ikke vært så mye blogging på meg i det siste, holder på med en genser på bestilling, tar litt tid, og så har det vært en del skolearbeid og praksis. Er med i en along som heter "Selbuvotten 150 år" på hobbyboden, så da har jeg strikket disse vottene som er mitt bidrag. Mønster og garn er fra husfliden :)

Smetteskjerf

Smetteskjerf
Har strikket 2 stk smetteskerf, men det ene er allerede gitt bort.... :) Fikk to skjerf av 1 nøste Inka alpakka.

Beaufort hat

Beaufort hat

Etter inspirasjon fra andre blogger jeg har vært å kikket på har også jeg strikket en Beaufort hat. Var kjempemorsom lue å strikke, så blir nok fler av disse. Min er strikket i Sandnes Tykk Alpakka.

Russesokker

Russesokker
Fikk en forespørsel om å strikke russesokker som skulle være røde og hvite. Disse ble resultatet...

Stjernehals

Stjernehals

Endelig kommer en oppdatering i bloggen. Har ikke strikket så mye i det siste. Holder på med noen prosjekter som ikke er helt ferdige, men nærmer seg slutten, så da kommer det mer i bloggen. Har fått bestilling på en stjernehals, str 1/2-1 år, den skulle være helt hvit, så da ble resultatet denne. Var litt kjedelig bilde med bare den hvite halsen, så da tok jeg med tulipanene mine som jeg kjøpte torsdag. Nå er det sent mandag kveld, så har snart hatt de i 5 dager, og det er ny rekord for meg !!! Vanligvis har jeg de bare 2 dager, så det gjør tydligvis underverker å ha de i kjøleskapet om natta ;)

Babysett

Babysett

Babysett str. 1/2 - 1 år. Strikket i Idena sitt babygarn. Likte det garnet veldig godt ! Settet skal ble en barselgave til en kollege på jobb :)

mai 2007
ma ti on to fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31